Je kunt bij ons terecht voor ieder evenement. Klein, groot, zakelijk, particulier en op iedere locatie, dus bijvoorbeeld ook op je eigen terrein!

Eigen terrein:

Met de uitstraling en stijl die bij jullie past, plaatsen wij de beste accommodatie, sanitaire voorzieningen, keukeninrichting en nog veel meer. Uiteraard zal de catering hierbij niet ontbreken. Daarnaast zorgen wij voor de juiste veiligheid conform wet en regelgeving: vergunningen, brandpreventie, nooduitgangen, signing, verkeersbegeleiders, etc. Alles tot in de kleinste details. De werkkostenregeling (WKR) zal hierbij ook financieel in jullie voordeel werken.

Bedrijfsevent:

Wij creëren voor jullie bedrijfsevent de juiste sfeer voor de gasten, waarbij jullie als eindverantwoordelijke een uniek event neerzetten. En dat met onze hulp. Wij begrijpen dat jullie het druk hebben met het dagelijkse werk, en bovenal tijdens het evenement ook willen kunnen ontspannen en genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat voor, tijdens én na het evenement niks over het hoofd gezien wordt en alles in goede banen geleid wordt. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een zo hoog mogelijke opkomst. Wij staan klaar voor jullie jubileumfeest, open dag, relatie dag, productpresentatie, opening, familiedag en nog veel meer!

Personeelsfeest:

Een goed personeelsfeest zorgt voor een lach op het gezicht, brengt collega’s dichter bij elkaar en brengt nieuwe energie op de werkvloer. Wij begrijpen dat als geen ander, daarom helpen wij graag om jullie personeelsfeest tot een succes te maken!

Corporate Festival:

De populariteit van festivals is de laatste jaren flink toegenomen. Denk hierbij aan de vele foodtruck events, Concert at Sea, Zwarte Cross, Lowlands, etc. Voor zowel jong als oud is er entertainment en vermaak. Dus waarom deze insteek niet naar de zakelijke markt brengen!? Verras je medewerkers, klanten en relaties met leuke artiesten, theater, foodtrucks, attracties en een divers decor.

Openbare events:

Wij bedenken en organiseren ook openbare evenementen voor groot en klein publiek, in opdracht of in eigen beheer. Zo zijn Halloween Nights én de exploitatie van één van de grootste evenementenpleinen tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten producties van Stormgevers.